18 mei 2024

Mortal Kombat 11 ziet de terugkeer van drie oude personages

Tijdens de State of Play-stream van Sony gisteravond zijn er verschillende trailers langsgekomen waaronder een nieuwe trailer voor Mortal Kombat 11.

In de trailer genaamd Old Skool vs New Skool worden Jax, Kung Lao en Liu Kang onthuld als de nieuwe toevoegingen aan Mortal Kombat 11. De veteranen onder ons weten dat Lui Kang uit MK1 en Jax en Kung Lao uit MK2 komen. Naast nieuwe speelbare personages komen er ook nog outfits bij zodat je fatalities kan uitvoeren in stijl.
De outfits in de trailer hebben betrekking tot Kano en Kitana, Ze dragen die veel lijkt op de outfit die zij droegen in hun eerste verschijning in de Mortal Kombat-franchise. Dit heeft waarschijnlijk te maken met het verhaal van de game, dat in het thema staat van tijdreizen.
Mortal Kombat 11 is beschikbaar vanaf 23 april voor pc, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch.