Xbox Games with Gold voor april 2019

Zoals elke maand mogen Xbox One Gold leden weer van vier gratis games genieten. Deze maand zien we met Games with Gold onder andere de remake van “de Crysis” van de jaren 90 en de Star Wars game waar iedereen op zit te wachten.

Xbox One

Van 1 tot en met 30 april mogen we The Technomancer gratis downloaden. Deze dystopische actie RPG speelt zich af op Mars waar de lijnen tussen goed en kwaad niet meer zo duidelijk zijn. Hoewel de game niet de allerbeste beoordelingen krijgen, zullen fans van Bioware games van zo’n tien jaar geleden èn hack-and-slash games zich hier zeker mee vermaken.
games with gold
Van 16 april tot en met 15 mei is Outcast: Second Contact met Games with Gold te downloaden. Deze game is een volwaardige remake van Outcast uit 1999. Dit was als het ware de Crysis van de jaren 90. Je had vooral een hele stevige CPU met een hoge hoeveelheid geheugen nodig. Na een gefaalde Kickstarter campagne heeft BigBen het project nieuw leven ingeblazen en uitgebracht. Net als het origineel is de remake zeer goed ontvangen door de fans.

Xbox Back Compat.

Als eerste zien we dè Star Wars game waar iedereen op zat te wachten. De originele Battlefront II komt naar Xbox One. Bovendien zijn de graphics nog verder verbeterd voor eigenaren van een Xbox One X. De game laat zich het beste omschrijven als Battlefield in het Star Wars universum. Grote slagvelden zowel te voet als met voertuigen op locaties uit The Phantom Menace tot en met Return of the Jedi. Het spel kreeg redelijk goede reviews, maar werd vooral vanaf de eerste dag sterk omarmt door Gamers. Star Wars Battlefront II is gratis te downloaden vanaf 1 tot en met 15 april.
games with gold
De twee game is Tom Clancy’s Ghost Recon Advanced Warfighter 2. Wat een mond vol zeg. Hierin zien we de bekende actie gameplay uit de Ghost Recon serie in een wat moderner jasje. Je speelt in diverse omgevingen net ten zuiden van de Mexicaanse grens. Je vecht als Amerikaanse soldaat die samen met het Mexicaanse leger vecht tegen een groep rebellen. De rebellen zijn in het bezit van een nucleaire of chemische bom, hierdoor is tijd cruciaal en speelt de game zich in een tijdsspanne van 72 uur af.
games with gold
Om de games gratis te downloaden heb je een actief Xbox Live Gold abonnement nodig. Zowel Star Wars Battlefront II als Tom Clancy’s Ghost Recon Advanced Warfighter 2 zijn speelbaar op Xbox 360 èn Xbox One, en blijven ook eigendom na aflopen van Xbox Live Gold.
https://www.youtube.com/watch?v=r5VzPxKdjUI

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation