25 mei 2024

Gebruik de elementen met Cetrion in Mortal Kombat 11

H4>Cetrion is onthuld als speelbaar personage in Mortal Kombat 11.
In een nieuwe trailer zijn de vaardigheden en een fatality-actie van de vechtster te zien.<\h4>
De onthullingstrailer toont hoe Cetrion de verschillende elementen van de natuur gebruikt in haar voordeel. Zo creëert ze rotsen die ze op de tegenstander gooit, schiet ze vuurstralen af en laat de vechtster wervelwinden over het speelveld razen. Ook is een van de fatality-acties van Cetrion te zien, waarin ze haar tegenstander vastzet tussen rotsen, om vervolgens als een godin op te stijgen en een grote laserstraal af te vuren vanuit haar mond.
Mortal Kombat 11 is beschikbaar vanaf 23 april voor pc, PlayStation 4 en Nintendo Switch en Xbox One
https://youtu.be/umyZkBdKtqg