The Witcher-serie is in de aanbieding op Steam

Er is een speciale sale op alle games in the Witcher-serie op Steam. De korting op de games varieert van 25 tot en met 85%. Alle games in de serie doen mee aan de sale. Dit betekent dat ook Thronebreaker: The Witcher Tales in de aanbieding is.

Spelers die nog nooit een game in de Witcher-serie hebben gespeeld, kunnen zich nu in de wereld wagen voor aan lage prijs. De games zijn namelijk in de aanbieding op Steam. De korting geldt voor alle games in de serie. Dit betekent dat je deel 1 tot en met 3 en Thronebreaker: The Witcher Tales goedkoper kunt binnenhalen. De korting begint op 25% en loopt op tot en met 85%. The Witcher 3 is bijvoorbeeld €8,99 en de GOTY Edition €14,99. De aanbiedingen zijn geldig tot en met 14 april.
De eerste game in de Witcher-serie werd in 2007 uitgebracht. Sindsdien heeft de eerste game twee opvolgers gekregen. De tweede game verscheen in 2012 en de derde game in 2015. Het derde deel in de reeks is met veel lof ontvangen. Als je dus nog twijfels had om de serie een keer uit te proberen, is dit het ideale moment.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation