29 februari 2024

De toekomst van Guild Wars 2: War Eternal, templates en meer

Terwijl het Super Adventure Festival wederom ervoor zorgt dat de player-base een oude verslaving herleefd, wordt er ook her en der gespeculeerd over de toekomst van de game. Hoe gaat Guild Wars 2 zich aanpassen op de tegenslagen die niet te missen waren? Nou, ArenaNet schiet eindelijk de kogel door de kerk en komt met verschillende posts!

Allereerst is het misschien fijn om te weten dat er niets zal veranderen in de toekomst voor Guild Wars 2. Althans, dit gaat om de switch van seizoen 4 naar seizoen 5 van de Living World. War Eternal staat al geplant! Of er nog een nieuwe expansion zal gaan komen is dan maar de vraag. Dit nieuws is al een tijdje bekent natuurlijk. Het is heel jammer dat er zoveel mensen hun baan hebben verloren. Buiten dat is het wel zo dat de developers verschillende manieren gaan proberen om meer omzet te draaien, dit is een grote plus voor de community, die nog steeds laaiend zijn over alle ontslagen. Zo is er een ‘Return to Tyria’ festival gaande. Dit is een manier om spelers die gestopt zijn terug te halen, zonder dat ze verdwaald raken in nieuwe content. We weten dat extra opties als build templates naar de game komen. Ook weten we ondertussen dat er aandacht gaat naar PvP en WvW, Maar hoe zit het dan met de Living World?

War Eternal

Kralky, the Crystal Dragon, vliegt nog steeds los na een flinke tegenslag voor onze helden in een poging tot het verslaan van deze grote schurk. Voor het allereerst zien wij de kristallen draak in volledig grootte, iets wat ondertussen de trademark is voor good old Kralky. Na het verslaan van meerdere Elder Dragons en een God of War zou je denken dat het verslaan van Kralkatorrik en de Branded geen probleem zou moeten zijn. Helaas bleek aflevering 5 volledig anders. Wanneer War Eternal zal verschijnen is nog maar de vraag, hopelijk duurt het niet al te lang meer!
Wat vinden jullie van deze nieuwtjes en van de staat van Guild Wars 2? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →