27 februari 2024

Days Gone ontvangt grote patch vóór release

Deze week is het zo ver, Days Gone zal vrijdag de 26e verschijnen. Om alles zo aangenaam mogelijk te maken voor de spelers aankomend weekend verspreid Bend Studios nu al de eerste patches vóór dat de game verschijnt.

Het is niet de eerste pre-release patch die de game ontvangen heeft, maar misschien wel de grootste. De update lijkt een omvang te hebben van maar liefst 17,2 GB. De update brengt verschillende bug fixes en localization updates met zich mee.
Indien je graag in stijl jouw lokale gameboer wilt bezoeken, is het mogelijk om nu al kleding aan te schaffen in de stijl van de game. Playstation en Diesel zijn namelijk gaan samenwerken om een collectie Days Gone kleding op de markt te brengen. De kleding verschijnt in de ‘biker’ stijl die overeenkomt met het hoofdpersonage in de game; Deacon. Je kunt de kledinglijn hier bekijken. Ga jij de straat op met een Days Gone denim jacket, vest, t shirt of baseballpetje?
Days Gone verschijnt 26 april exclusief voor Playstation 4. Op 25 april zullen wij een review online plaatsen van de game. Nog even geduld!

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →