25 mei 2024

Super Mario Maker 2 heeft een releasedatum

Nintendo heeft vandaag de releasedatum van Super Mario Maker 2 aangekondigd. De game zal vanaf 28 juni beschikbaar zijn op de Nintendo Switch.

Super Mario Maker verscheen voor het eerst op de Wii U in 2015. In 2016 werd er een 3DS-versie van de game toegevoegd en waren spelers al volop bezig met het maken van hun eigen Mario levels. Dit jaar kregen we voor het eerst nieuws over het tweede deel in de serie. Super Mario Maker 2 werd aangekondigd voor de Switch. In de announcement trailer zagen we dat de game in juni dit jaar uit zou komen, maar er werd nog geen specifieke datum getoond. Hier is vandaag verandering in gekomen. Nintendo heeft namelijk de releasedatum van Super Mario Maker 2 aangekondigd. De game zal uitgebracht worden op 28 juni.


De aankondiging van de releasedatum is niet het enige nieuws dat uitgebracht is. Nintendo Nederland laat ons op Twitter ook weten dat de pre-order van de game vergezeld wordt door een speciale Nintendo Switch stylus. Deze pre-order bonus is te krijgen zoland de voorraad strekt.


Super Mario Maker 2 zal op 28 juni verschijnen op de Nintendo Switch.