25 mei 2024

Arizona Sunshine krijgt nieuwe story DLC

VR FPS Pioneer Arizona Sunshine breidt uit met de gloednieuwe verhaaluitbreiding: The Damned DLC.

Vandaag kondigden VR uitgever en ontwikkelaar Vertigo Games en ontwikkelaar Jaywalkers Interactive de splinternieuwe verhaaluitbreiding aan voor hun platina verkopende VR zombie shooter: Arizona Sunshine. De grootste Arizona Sunshine missie tot nu toe. The Damned DLC is klaar om de VR zombie apocalyps enorm uit te breiden wanneer het deze zomer voor PlayStation VR, Oculus Rift, HTC Vive en Windows Mixed Reality headsets uitkomt.

In Arizona Sunshine – The Damned DLC krijgen fans van de franchise de kans om een ​​gloednieuw hoofdstuk te ontdekken. Deze is voorafgaand aan het Arizona Sunshine verhaal tot nu toe. Kruipend in de huid van een geheel nieuwe hoofdrolspeler en een iconische megagebouw die volzit met zombies om te verkennen.
The Damned DLC speelt zich af voor de gebeurtenissen van Arizona Sunshine en Dead Man DLC. The Damned DLC zet jou en jouw team van Amerikaanse Special Forces in op een ontmoedigende taak. Het reactiveren van de generatoren van een enorme waterkrachtcentrale in Arizona om de kernraketsystemen van het leger te herstellen. Verre van een gemakkelijke taak wanneer het wordt overspoeld door honderden hongerige zombies.
Arizona Sunshine
Terwijl het team op pad gaat, gebeuren er angstaanjagende gebeurtenissen die je alleen overlaten om je missie te volbrengen. Baan je een weg naar en in het gebouw in een poging om de verspreiding tegen te gaan. Je relatie kan wat werk gebruiken, en met hoogtevrees en een gezonde angst voor vleesetende zombies heb je betere dagen gekend.
Arizona Sunshine – The Damned DLC is gepland om ergens deze zomer op de PlayStation VR, Oculus Rift, HTC Vive en Windows Mixed Reality headsets uit te komen.