19 april 2024

De game releases voor de maand mei

Nog twee nachten slapen en dan zijn we al weer in de maand mei. Een nieuwe maand met nieuwe game releases. Wat kunnen we deze maand verwachten aan nieuwe games? Hieronder kan je de komende game releases van de maand mei terug vinden.

Voordat we jullie het complete rijtje aan game releases geven, benoemen we nog even een aantal van de grotere game releases van de maand mei. We beginnen de maand met de derde aflevering van Life is Strange 2. De volgende aflevering genaamd: Wastelands komt op 9 mei naar de PC, PlayStation 4 en Xbox One. 14 mei kunnen we dan eindelijk aan de slag met de nieuwste Rage 2. De first person open world shooter van Bethesda oogde veel lof met de trailers van deze game. Maar zal de game net zo goed zijn als de trailers? Daar kunnen we halverwege mei achter gaan komen.
Nintendo Switch krijgt in mei een flink aantal oude bekenden. Op 21 mei krijgen we namelijk Assassin’s Creed III Remastered en een drietal Resident Evil games. Een flinke dosis aan nostalgie voor de wat oudere spelers onder ons. En voor de nieuwe generatie een prachtige kans om bekend te raken met een aantal gouwe ouwes. Begin van het jaar hadden we geschreven over dat dit jaar het jaar van RTS titels is. We hebben al een aantal van deze games gezien en op 23 mei komt dan eindelijk de lang verwachte Total War: Three Kingdoms.

9/5 Life Is Strange 2: Episode 3: Wastelands PC, PS4, XBO
9/5 Yakuza Kiwami 2 PC
14/5 A Plague Tale: Innocence PC, PS4, XBO
14/5 Rage 2 PC, PS4, XBO
14/5 World End Syndrome NS, PS4
16/5 Bubsy: Paws on Fire! PC, PS4, XBO
21/5 Assassin’s Creed III Remastered NS
21/5 Observation PC, PS4
21/5 Resident Evil NS
21/5 Resident Evil 4 NS
21/5 Resident Evil Zero NS
21/5 Team Sonic Racing PC, PS4, XBO, NS
23/5 Total War: Three Kingdoms PC
28/5 Blood & Truth PS4
31/5 Crocket 19 NS, PS4, XBO