27 februari 2024

Kijk woensdag naar de Borderlands 3 gameplay reveal

Eerder deze maand werd Borderlands 3 getoond door Gearbox tijdens PAX. Over twee dagen zullen 2K en Gearbox de eerste gameplay beelden van de game onthullen.

Via de officiële Borderlands website kan je de timer bij houden om er achter te komen wanneer deze gameplay reveal plaats gaat vinden. Om precies te zijn zal dit gebeuren op woensdag 1 mei 19:00. Verschillende media zijn al naar LA vertrokken om aan de slag te gaan met de nieuwste Borderlands game.
De game zal op 13 september al verschijnen voor Playstation 4, Xbox One en Windows PC via de Epic Games Store. De game zal in 2020 pas verkrijgbaar zijn via Steam. Zodra de game verschijnt heb je keuze uit maar liefst vier verschillende edities. Namelijk:

  • Standaard
  • Deluxe
  • Super Deluxe
  • Diamond Loot Chest Collector’s

De laatste zal maar liefst verkocht worden met een prijskaartje van €250. Ben je een die-hard Borderlands fan om zoveel af te tikken voor een game? Je kunt hier terug lezen welke verschillende bonussen je krijgt per editie.
Zit jij woensdag avond klaar om te checken hoe de gameplay er uit gaan zien van Borderlands 3?

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →