30 mei 2024

Yuumi: The Magical Cat nieuwe champion voor LoL

Met MSI om de hoek werd het voor Riot Games om weer een nieuwe Champion bekend te maken. De nieuwe champion zou een nieuwe support moeten zijn. En als we naar de abilities kijken van de champion dan ziet het er inderdaad uit dat deze in de support rol zal worden gespeeld. Er is nog geen definitieve datum wanneer de champion komt, maar het zal waarschijnlijk met patch 9.10 komen. Maak kennis met Yuumi: The Magical Cat!

Yuumi: The Magical Cat is een Champion uit de regio Bandle City. Geboren met magische krachten van bescherming leeft Yuumi een luxe leventje. Maar zodra er avonturen om de hoek kwamen kijken was Yuumi er meteen bij. Tijdens een van de avonturen verdwijnt het baasje van Yuumi. Het baasje van Yuumi was in het bezit van een magische boek genaamd: Book of Thresholds. Met haar baasje verdwenen, schept Yuumi een band met de magische boek. Samen proberen zij hun verdwenen baasje te vinden.De abilities van Yuumi kunnen jullie hieronder lezen.

Abilities van Yuumi: The Magical Cat.

  • Passive – Bop ‘n’ Block Every so often, Yuumi’s next attack against an opponent restores mana and grants her a shield. If Yuumi is Attached, the shield protects her ally. The shield protects Yuumi or her ally until it’s broken.
  • Q – Prowling Projectile Yuumi fires a missile that deals magic damage to the first enemy hit. If the missile is in flight long enough, it deals bonus damage and slows enemies. While Attached, Yuumi fires a missile from her ally’s position and can direct the missile’s flight path with her mouse.
  • W – You and Me! Passive: While Attached, Yuumi and her ally gain a percent of each other’s AD or AP converted to Adaptive Force. Active: Yuumi starts with a point in her W. She dashes to an ally champion and attaches to them. While Attached, she follows her partner’s movement and is untargetable by everything except tower damage. Yuumi’s abilities fire from her ally’s location, and she can’t attack enemies. She can Unattach after a cooldown or Attach to another teammate with no cooldown.
  • E – Zoomies Yuumi heals and gains a burst of movement speed. If Attached, her ally is targeted by the spell instead. This spell has two charges.
  • R – Final Chapter Yuumi opens Book, launching waves of magic damage that root enemies after multiple hits. While using her ult, Yuumi can move, attach to ally champions, and heal.