Pokemon Go: Shiny Diglett en meer

Niantic is voor het tweede jaar op rij de samenwerking aan gegaan met Playmob om een aantal Earth Day events te verzorgen voor Pokemon Go. Dat werd dan ook een succes. Niantic zegt dat er ongeveer 14,800 mensen mee hebben gedaan aan de events. Om dat te vieren verschijnen er beloningen in Pokemon Go.

De events bestonden grotendeels uit opruim acties die als doel hebben het bewustzijn omtrent het milieu te vergroten. Daarnaast worden communities op deze manier meer betrokken bij de lokale organisaties. Projecten die op een langere termijn richten, houden zich vooral bezig met educatieve initiatieven waaronder school programmas en organisaties. Daarnaast het planten van nieuwe planten.
Omdat een groot aantal mensen hebben meegedaan, zullen Pokemon Go spelers tijdelijk een aantal beloningen kunnen bemachtigen.
Dat is echter niet heel lang het geval. Het Pokemon Go event is ondertussen al van start gegaan en zal tot 2 mei van kracht zijn. Spelers kunnen in deze periode meer grond type pokemon verwachten. Vooral Diglett en Sandshrew zullen vaker voorkomen. Daarnaast zullen spelers de kans krijgen om een shiny Diglett te vangen. De kans dat deze verschijnt is echter niet groot. Dit is dan ook de eerste keer dat de shiny variant te verkrijgen is. De shiny variant van Diglett is echter niet heel anders dan de standaard versie. De rode neus zal in dit geval blauw zijn. Naast dat verschil is er weinig opmerkelijks aan shiny Diglett te zien.
pokemon go diglett
Ten slotte zullen spelers twee keer zoveel candy en stardust krijgen bij elke vangst die ze maken en zal Groudon, de Legendary Ground type Pokemon, nogmaals terugkeren als raid boss.
Niantic voegt regelmatig nieuwe shiny Pokemon aan Pokemon Go too. Zo werd, ter gelegenheid van de safari zone event, Shiny Shuckle recent toegevoegd. Hou de aankomende events en aankomende community days dan dus ook goed in de gaten.
 
 

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation