27 maart 2023

Days Gone Patch 1.06 verhelpt onder andere audio bug

Days Gone is ondertussen al een aantal daagjes uit. Iedereen weet ondertussen wel dat een open-wereld titel nooit zonder enige problemen komt. Zo lijdt ook deze game aan dat fenomeen. Gelukkig komt de game van Sony en worden deze meestal snel verholpen.

Patch 1.06 is de tweede update die de launch van de game viert. De game zelf kwam op 26 april uit, dus als je de launch meetelt dan zijn dit drie grote updates in een week tijd! Zelfs voordat de game uit kwam zijn er al 3 updates uitgerold om bugs te verhelpen die testers, reviewers en developers opvielen in de ‘headstart’ week die reviewers vaker krijgen. Dit doet Sony om hen de game in een soort schone staat te laten testen om zo dus ook feedback te kunnen geven!
De support voor de game is dus fantastisch, het feit dat je drie keer in een week moet downloaden en patchen is dan helaas wat minder. Ach, voor wat hoort wat, toch?! Echte patch notes verschijnen in de loop van vandaag op de Days Gone website, maar patch 1.06 verhelpt vooral het volgende:

  • Auto-save functie zal nu de correcte opgeslagen aantallen weergeven in jouw cloud-account;
  • Audio zal niet langer meer haperen, stoppen of in volume veranderen waar dit ook niet nodig is;
  • Audio foutjes omtrent de motor zijn volledig verholpen;
  • Moeilijkheidsgradatie en de instellingen hiervan zijn beter uitgebalanceerd door middel van meerdere patches.

Days Gone Patch 1.06
Dat zijn een aantal grote fixes! Ben jij van de game aan het genieten? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →