Halo Reach PC Play Test uitgesteld

The Master Chief Collection is onderweg naar de PC! Maar dat wisten we eigenlijk al. We wisten ook al dat de games niet gelijktijdig gaan verschijnen, maar dat ze om de beurt een release krijgen op de PC.

De eerste Halo game die gaat verschijnen als onderdeel van de Master Chief Collection op de PC is Halo: Reach. Begin april liet de community director van 343 Industries weten dat als alles goed zou gaan, de game in april nog getest kon worden. Je kan het al raden. Niet alles is goed gegaan.


In maart liet Microsoft weten dat de eerste fase bijna klaar was voor de start. Spelers konden zich inschrijven voor de Steam playtest via het Halo Insiders programma. Samen met de aankondiging van de Play Test zijn er een aantal details bekend gemaakt omtrent de bekende Microsoft shooter die terug naar de PC komt. De Master Chief Collection zal bijvoorbeeld geen deel uitmaken van het Play Anywhere programma. Daarnaast zal er geen cross-play optie zijn tussen PC en Xbox spelers.
Intern is de studio nog verschillende overwegingen aan het maken, maar de meeste beslissingen zullen pas worden genomen zodra de community feedback geeft als de game is uitgerold. Heb jij je opgegeven voor de Halo Reach Play Test? Kijk je er naar uit?

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation