25 mei 2024

Sonic gaat aangepast worden in Sonic the Hedgehog

Het is drie dagen geleden dat we de eerste officiële trailer te zien kregen van Sonic The Hedgehog. De trailer kreeg echter veel kritiek, omdat het Sonic-karakter er volgens fans niet goed uit ziet. Jeff Fowler heeft nu in een tweet aangegeven dat het karakter aangepast gaat worden.

Het is al een tijdje geleden dat we de eerste beelden te zien kregen van een film die gemaakt zou gaan worden over Sonic. De eerste trailer van de film is eerder deze week uitgekomen en we hebben nu de eerste beelden van het verhaal van de film. De trailer is echter erg slecht ontvangen. In het gehele proces van de film is namelijk constant kritiek geweest op het uiterlijk van Sonic. Fans vinden dat het karakter niet op het videogame personage lijkt. Deze kritiek werd in groten getale herhaald toen de officiële trailer gereleased was. De video op YouTube heeft 488.000 downvotes en de top comment beschrijft dat de persoon wilt dat Sonic vernietigd wordt in de film. De kritiek heeft echter effect gehad. Jeff Fowler, de director van Sonic The Hedgehog, heeft getweet dat ze het karakter gaan aanpassen.


Het is nog onbekend wat het effect op de film gaat zijn van de aankondiging van de aanpassing. De film zou namelijk dit jaar op 7 november gereleased worden. Het is nog onbekend of de releasedatum aangepast gaat worden of dat er een ander effect van deze keuze gaat zijn.