5 februari 2023

A Plague Tale: Innocence Gameplay Overview Trailer

Ervaar crafting, alchemie en meer in de Gameplay Overview Trailer van A Plague Tale: Innocence.

Er zijn nog maar een paar weken te gaan tot de release van A Plague Tale: Innocence op PlayStation 4, Xbox One en PC. De eerste grote eigen IP game ontwikkeld door Asobo Studio en uitgegeven door Focus Home Interactive. De Overview Trailer van A Plague Tale gaat in op hoe je je uitdagingen aangaat. Van de veelbesproken ratten en het dodelijke universum, tot de unieke capaciteiten die je krijgt om soldaten van de Inquisitie te bestrijden of te omzeilen en de capaciteiten van je nieuwe bondgenoten.

Zoals je in de trailer kunt zien staat Amicia er niet helemaal alleen voor in dit avontuur. Haar broer Hugo, hoewel jong en ziek, is een vitaal onderdeel van het partnerschap. Met zijn kleinere gestalte is hij in staat om hen beiden veilig te houden op belangrijke momenten. Andere weeskinderen – dieven, alchemisten en meer leren Amicia nieuwe vaardigheden en bieden nieuwe hulpmiddelen om te verbergen, te ontsnappen en zelfs te doden.
A Plague Tale komt op 14 mei uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.