MediEvil Remake gaat €29,99 kosten

Vannacht kregen we een gloednieuwe aflevering van State of Play. Dit is de tweede episode en deze bracht een aantal aangename verassingen met zich mee. Sony bevestigde al dat er meer details werden gedeeld omtrent MediEvil, maar Final Fantasy VII? Wie had dat verwacht?

Niet veel later dan de State of Play aflevering begonnen veel retailers de pre-order voor MediEvil al bij te werken. Zo ook de Playstation Store. De game zal namelijk niet full-priced worden aangeboden, maar krijgt een prijskaartje van €29,99. De Digitale Deluxe Edition zal verkrijgbaar zijn voor €39,99. De game zal op 25 oktober verschijnen, exclusief voor de Playstation 4 systemen.

“Beleef het originele avontuur opnieuw op PlayStation®4. De bij fans zo geliefde game is vanaf het graf opnieuw ontwikkeld en combineert klassieke gameplay met verbluffende beelden en dat allemaal in oogstrelende 4K.
Hijs je in de botten van Sir Daniel Fortesque, een enigszins onbekwame (en al lang dode) ridder die per ongeluk door zijn vijand, de boosaardige tovenaar Zarok, weer tot leven gewekt is. Daniel krijgt een tweede kans om zijn grootste vijand te dwarsbomen, gaat opnieuw het koninkrijk Gallowmere redden en zal zo zijn plaats verdienen als een echte held.” – Luidt de beschrijving in de Playstation Store.


Het is niet heel vreemd dat Remake’s en Remasters niet de volledige prijs hanteren (behalve Nintendo). Zo koste de Crash Bandicoot Trilogy Remaster €39,99 op release. Hetzelfde geldt voor de Spyro Trilogy remaster.
Ga jij dit najaar aan de slag met Sir Daniel Fortesque?

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation