26 mei 2024

Rage 2 – Official Launch Trailer

Bethesda Softworks heeft de officiële launch trailer van Rage 2 op YouTube geplaatst. Het thema van de launch trailer is teruggaan in de tijd en terugkijken op je leven. Rage 2 wordt gereleased op 14 mei voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.

Het duurt nog minder dan een week voordat we allemaal met Rage 2 aan de slag kunnen gaan. De game zal namelijk op 14 mei gereleased worden op de PS4, Xbox One en PC. Om spelers alvast in de stemming te brengen heeft Bethesda Softworks de officiële launch trailer op YouTube geplaatst. In de trailer zien we een scene waar ons hoofdpersonage bijna vermoord wordt. De rest van de trailer gaat dan terug in de tijd om te kijken hoe het leven aan zijn ogen voorbij flitst. Hierbij gaan we terug naar het eerste deel van Rage en daarna nog veel verder. In de trailer is ook te zien hoe de makers van het eerste deel van Rage bekritiseerd worden op het einde van het spel. Ze laten namelijk kort een review in beeld komen, die aangeeft dat het einde van Rage niet goed was.

PC-spelers hoeven zich bij Rage 2 geen zorgen te maken over de discussie die nu bezig is over Epic Store die exclusieve deals maakt om PC-games naar hun platform te halen. De game zal namelijk op Steam uitgebracht worden.