7 december 2023

Five Nights at Freddy's VR: Help Wanted binnenkort op PS4

Opzoek naar een baan? Freddy’s neemt op dit moment nieuwe werknemers aan! De kans voor jou om je proeftijd van vijf nachtjes te doorstaan in de VR game Five Nights at Freddy’s: Help Wanted!

En dus niet zo maar een Five Nights at Freddy’s, maar een heuse VR game. Dit is dus niet voor mensen met een zwak hart, weinig mensen kunnen dit horror avontuur aan. Met dit gamepakket kan je maar liefst genieten van de klassieke games plus de originele mini games. Genoeg om van te bibberen.
Ga terug naar de angstaanjagende plekken van je jeugd. Ga werken in Freddy Fazbear’s Pizza, Fazbear’s Fright en Circus Baby’s Entertainment en Rental en laat zien dat jij dé perfecte werknemer bent. De perfecte werknemer houdt in dat je niet wordt omgelegd door poppen, uiteraard.
Speel de game en verzamel talloze leuke voorwerpen. Voorwerpen zoals speelgoed, snoepjes, bobbleheads en knuffels. Ook moet je goed opzoek gaan naar speciale tokens. Deze Faz Tokens kan je inleveren bij de prijzenbalie voor toffe rewards!
Durf jij de strijd aan met Chika, Freddy, Bonnie, Springtrap, Foxy, The Mangle, Funtime Foxy en Circus Baby? Dan kan jij vanaf 28 mei, 2019, Five Nights at Freddy’s VR: Help Wanted spelen op de PlayStation 4!
Werkse!

Ellen Koning

Ik ben Ellen, online te vinden onder de naam Ellieah/Elllieah en een fanatieke gamer en stemacteur. Ik spendeer genoeg uurtjes achter mijn PC en PS4. Een groot horrorfanaat en fan van Ubisoft en Bethesda.

Bekijk alle berichten van Ellen Koning →