Five Nights at Freddy's VR: Help Wanted binnenkort op PS4

Opzoek naar een baan? Freddy’s neemt op dit moment nieuwe werknemers aan! De kans voor jou om je proeftijd van vijf nachtjes te doorstaan in de VR game Five Nights at Freddy’s: Help Wanted!

En dus niet zo maar een Five Nights at Freddy’s, maar een heuse VR game. Dit is dus niet voor mensen met een zwak hart, weinig mensen kunnen dit horror avontuur aan. Met dit gamepakket kan je maar liefst genieten van de klassieke games plus de originele mini games. Genoeg om van te bibberen.
Ga terug naar de angstaanjagende plekken van je jeugd. Ga werken in Freddy Fazbear’s Pizza, Fazbear’s Fright en Circus Baby’s Entertainment en Rental en laat zien dat jij dé perfecte werknemer bent. De perfecte werknemer houdt in dat je niet wordt omgelegd door poppen, uiteraard.
Speel de game en verzamel talloze leuke voorwerpen. Voorwerpen zoals speelgoed, snoepjes, bobbleheads en knuffels. Ook moet je goed opzoek gaan naar speciale tokens. Deze Faz Tokens kan je inleveren bij de prijzenbalie voor toffe rewards!
Durf jij de strijd aan met Chika, Freddy, Bonnie, Springtrap, Foxy, The Mangle, Funtime Foxy en Circus Baby? Dan kan jij vanaf 28 mei, 2019, Five Nights at Freddy’s VR: Help Wanted spelen op de PlayStation 4!
Werkse!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation