4 december 2022

Switch exclusive game Travis Strikes Again: No More Heroes komt alsnog naar de PS4 en PC

Ontwikkelaar Grasshopper Manufacture brengt Travis Strikes Again: No More Heroes naar de PlayStation 4 en pc.

Veel meer informatie is er nog niet. Suda 51 en zijn ontwikkelaar Grasshopper Manufacture kondigden het nieuws aan via Twitter. De game moet naar PS4 en Steam komen, maar wanneer precies is nog niet bekend. Mogelijk volgt er op E3 over twee weken meer informatie.
Travis Strikes Again is de derde game in het No More Heroes-universum en kwam begin dit jaar uit voor de Switch. De eerste twee games verschenen onder andere op de Wii. Dit is de eerste keer dat een spel uit de No More Heroes franchise buiten Nintendo gaat. Travis Strikes Again plaatst spelers in diverse gamegenres met hoofdpersonage Travis. Het spel hint daarnaast ook regelmatig naar een toekomstige release van No More Heroes 3.


Voor de lezers onder ons die nog niet eerder gehoord hebben van de game, bekijk hieronder de gameplay reveal trailer.