26 mei 2024

Microsoft komt met paarse Fortnite Xbox One S

De Duitse nieuwssite WinFuture meldt dat Microsoft op het punt staat een nieuwe speciale Xbox One S uit te brengen. Het gaat hierbij over een Paarse Fortnite editie.

Het Fortnite Xbox pakket zal in de komende dagen of weken moeten uitkomen voor een prijs van €299. De console zal een paars design hebben dat overloopt van violet naar een donkere paarse tint. Microsoft noemt dit design Gradient Purple. Tevens heeft de bijgeleverde controller de donkerpaarse tint met violette opdruk op de knoppen. Deze controller kan ook via Bluetooth gebruikt worden op PC of telefoon. Verder is de Xbox gelijk aan een standaard Xbox One S met een Bluray slot en 1 terabyte opslag.
fortnite
Bij deze Microsoft Xbox One S Fortnite Limited Edition Bundle wordt uiteraard de game Fortnite geleverd met 2000 V-bucks. Ook krijgt de speler toegang tot een speciale Dark Vertex skin. Microsoft voegt ook nog een gratis maand voor Xbox Live Gold, Xbox Game Pass en EA Access toe. Deze zijn alleen geldig voor gamers die de diensten nog niet eerder hebben afgenomen.
fornite
Fortnite is naast Xbox One ook te spelen op PC, macOS, Nintendo Switch, PlayStation 4, iOS en Android.
Nintendo Switch Fortnite bundel aangekondigd
Fortnite Switch kan cross-platform met de volgende platformen

Lars jj

Gamer in hart en nieren sinds 1991. Het begon met een NES maar twee jaar later kwam ik in aanraking met PC. Vanaf dat moment is dit ook mijn platform of choice. De afgelopen jaren ben ik wel weer steeds vaker op de bank te vinden met een Xbox controller in mijn handen. Command & Conquer, Forza, Half Life en Metal Gear zijn mijn favoriete franchises.

Bekijk alle berichten van Lars jj →