19 april 2024

Hunt: Showdown eindelijk op Xbox One

Een game voor de mensen die houden van échte horror. Een game voor mensen zonder zwak hart, voor échte die-hards. Hunt: Showdown, één van de beste horror Battle Royale getinte games op de markt komt nu ook naar console.

Ga de strijd aan in je eentje of met een partner in deze ouderwetse setting. Oud Amerika, oude wapens en een hele boel pittige monsters. Voor spelers van Hunt: Showdown maakt het niet uit of het licht is in de game of niet, het blijft even spannend. Je moet opzoek naar aanwijzingen voor een groots monster. De aanwijzingen vind je door een speciale hunterskracht te gebruiken. Vind de aanwijzingen en kom dichter bij een verschrikkelijk monster. Een gigantische spin, een grootse man zonder hoofd en veel vuur of een duister schaduwmonster. In je zak voel je de bounty poster, aan jou om die bounty in te lossen voor keiharde cash en XP.
Hunt: Showdown
Maar onderweg naar de bounty kom je meer monsters tegen. Van honden rechtstreeks uit de Hel tot zombies, alles wil jou dood hebben. Aan jou om deze wezens zo stil mogelijk om te leggen. Anders trek je de aandacht van andere monsters en nog iets veel ergers… andere teams. Andere teams gaan namelijk voor dezelfde bounty’s. Zij zien liever het geld in hun zak verdwijnen dan in die van jou. Je vecht dus niet alleen tegen monsters, maar ook nog eens tegen mensen! Dit is het Battle Royale effect van Hunt: Showdown.
Vind je het monster eerst dan moet je die eerst omleggen, kijk wel ondertussen over je schouder of je niet bezoek krijgt van een ander team. Na het verslaan van je bounty moet je wachten tot de bounty klaar is om op te pakken, dit duurt een tijdje. Andere spelers weten dat dit gebeurt en zullen proberen de bounty te stelen. Dan moet je creatief zijn om andere spelers te spotten en te doden voor dat bij jou gebeurt.
Hunt: Showdown
Hunt: Showdown is nu als game preview uit op de Xbox One. Dit houdt in dat de game niet af is. Voor €29,99 zorg je dat jij erbij bent voor deze toffe game. Is het het geld waar? Jazeker, ook al is de game schijnbaar nog niet helemaal af, het is het allemaal waard. Zelfs de grapics van deze game zijn goed, voor de echte ambiance. Maar, met het aanschaffen van de game ga je er dus wel mee akkoord dat de game nog niet af is en nog aangepast kan worden.
~Happy Hunting!

Ellen Koning

Ik ben Ellen, online te vinden onder de naam Ellieah/Elllieah en een fanatieke gamer en stemacteur. Ik spendeer genoeg uurtjes achter mijn PC en PS4. Een groot horrorfanaat en fan van Ubisoft en Bethesda.

Bekijk alle berichten van Ellen Koning →