29 februari 2024

Ghostbusters: The Video Game Remastered

Het Ghostbusters avontuur uit 2009 komt later dit jaar terug in HD op PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en Windows PC

Saber Interactive heeft vandaag de remaster van Ghostbusters: The Video Game aangekondigd. Dit word een HD-heruitgave van het veelgeprezen actie avonturenspel met de originele cast van klassieke films van Columbia Pictures. Ghostbusters: The Video Game Remastered levert een uniek verhaal van Dan Aykroyd en Harold Ramis dat het bovennatuurlijke komische plezier en angst schetst waar fans van de franchise van houden.

Als “The Rookie” van de Ghostbusters crew, werk je samen met je favoriete personages uit de films. Met de stemmen van Aykroyd, Ramis, Bill Murray en Ernie Hudson als Stantz, Spengler, Venkman en Zeddemore, samen met Annie Potts, Brian Doyle-Murray, William Atherton en Max von Sydow. Manhattan wordt opnieuw overspoeld door geesten, demonen en andere paranormale wezens die worden losgelaten door een mysterieuze kracht. En alleen de Ghostbusters kunnen dit kwaad terugbrengen naar de dimensie waar het vandaan is gekropen en de Big Apple redden.
Jaag, vecht en vang een verscheidenheid aan nieuwe en bekende ghouls en phantasmen, allemaal geremastered in HD resolutie. Ghostbusters: het videogame Remastered rust je uit met coole gadgets. Evenals uitbreidbare wapens om mee te spelen in enorme bossgevechten en vernietigbare omgevingen. Scan en analyseer doelen met de P.K.E. Meter en Paragoggles, draag vervolgens je Proton Pack om spoken neer te halen met de blast stream.
Voor meer informatie over Ghostbusters: The Video Game bezoek www.playghostbusters.com.