30 mei 2024

Een blik op een nieuwe Dying Light 2 locatie

Dying Light 2 zal dit jaar opnieuw te zien zijn tijdens E3, maar voordat het zover is, is er al meer nieuwe informatie ter beschikking gesteld. We mogen een eerste blik werpen op een van de nieuwe locaties in de game. Het gaat om een duister pretpark die er een beetje vervallen bij ligt.

Exclusief met Gamesradar heeft Techland een nieuwe concept afbeelding gedeeld. Naast de afbeelding, welke spelers een kleine impressie geven over wat ze mogen verwachten is er ook een bijbehorende beschrijving. Deze luidt dan weer totaal anders dan de afbeelding doet, namelijk dat je totaal niet weet wat je kan verwachten.
Dying Light 2

“Players are directly responsible for shaping the world of Dying Light 2. Player choices will influence whole regions, districts, areas of The City. Dying Light 2 will often force you to make decisions on the spot, and the outcome can be unexpected. This particular scene depicts just that – how one good deed can end in destruction. This theme park, once a bustling, lively district, now sits in ruins, the oversized Octopus attraction mirroring the famous Ferris wheel in Pripyat, near Chernobyl.”

Dying Light 2 wordt betiteld als een ‘narrative sandbox’. Dit houdt in dat het een verhaal gedreven open-wereld betreft. In deze wereld moet je vaak on-the-spot een keuze maken. De uitkomst van zo’n keuze is niet altijd zoals je zou hopen. De wereld zal vier maal groter zijn dan de originele map. Nu nog de vraag of we ook een buggie krijgen om mee rond te racen.
Gelukkig hoeven we niet heel lang meer te wachten tot we concrete informatie krijgen. Volgende week in de nacht van maandag op dinsdag om 3:00 zal de Square Enix persconferentie plaatsvinden. Hierin zal Dying Light 2 getoond worden aangezien de game zal worden uitgegeven door Square Enix.
Kijk jij uit naar het vervolg op de open-world zombie game van Techland?

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →