29 mei 2024

Slacht de Alien Horde in Spaceland.

Suit Up voor Xeno-stampende actie in dit klassiek geïnspireerde maar grondig gemoderniseerde Sci-Fi exploration en tactics game waarbij de veldslagen snel en dodelijk zijn.

Ontwikkelaar Tortuga Team heeft vandaag een Q3 2019 release aangekondigd voor Spaceland, hun aankomende sci-fi tactische RPG voor PC. Spaceland laat spelers de rollen van verschillende leden van een futuristisch kill team spelen. Die in buitenaardse basissen droppen en met bedreigingen afrekenen in een snelle herwerking van de traditionele Tactical RPG formule.
In Spaceland zijn de gevechten snel. Ook kost het je geen tijd om te beslissen over personagekostuums, uitputting en andere details. Dit omdat elk personage al is uitgerust voor gevechten. Omdat dit heldhaftige avonturiers zijn, zullen spelers geen tijd verliezen bij het herstellen van gemiste schoten. De nadruk ligt op de bekwame plaatsing van teamleden voor de beste gezichtslijn en optimaal schieten met hun uitgerust wapentuig. Snelheid en slimme plaatsing van eenheden is de dagbesteding in deze gestroomlijnde kijk op klassieke tactische RPG’s!

In de klassieke tradities van het science-fiction-genre. Zul je een team vechters verzamelen om geheimen van de mystieke planeet waar je dappere team op is beland, te ontrafelen. Rijke dialogen onthullen de ware kleuren van je teamgenoten. En als je geluk hebt, ontdek je speciale details van hun individuele achtergrondverhalen.

Spaceland features:

  • We’re Going Old-School: Geïnspireerd door klassiekers van het genre zoals XCOM, Laser Squad en Incubation, voert Spaceland de hitte op het slagveld op door een speelstijl aan te bieden die vertrouwd is, maar toch uniek spannend.
  • Quick N ‘Fun: snelle en furieuze gevechten concentreren zich op de actie en duren slechts 10-15 minuten. Planning is goed, maar stralen is beter!
  • Packing the Heat: Voorzie je team van futuristische wapens zoals Dash Thrusters, Grenades, Teleporters, Mines, Power Shields en nog veel meer! Speur in een vijandige omgeving met schaarse middelen voor apparatuur en munitie.
  • Explore and Exterminate: ontdek de geheimen van buitenaardse basissen terwijl je ze verkent, nieuwe gegevens verzamelt en breid je digitale encyclopedie van buitenaardse informatie uit – die je allemaal zullen helpen om ze gemakkelijk te vernietigen!
  • A Beast for Every Occasion: vecht voor je leven tegen buitenaardse levensvormen met snelheid, kracht, bepantsering en nog veel meer.