30 september 2023

Spongebob Squarepants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated aangekondigd

Uitgever THQ Nordic brengt ons weer wat nostalgie met de aankondiging van Spongebob Squarepants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated

Het betreft een remake van het in 2003 verschenen Battle for Bikini Bottom. Dat spel wordt als een van de betere gelicenseerde games beschouwd. Het spel krijgt verbeterde graphics en een multiplayermodus en komt op een nog onbekende datum uit voor pc, Switch, PlayStation 4 en Xbox One. Hieronder is een eerste teaser trailer te zien, alsmede een aantal screenshots.
THQ Nordic kondigde dinsdag aan de komende drie dagen drie verschillende games te onthullen. Spongebob Squarepants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated was de eerste. Vanavond onthult het bedrijf een tweede game, en vrijdag wordt de derde game getoond.
De remake zal verschijnen op de pc, PS4, Xbox One en Switch