30 mei 2024

E3 2019: Cyberpunk 2077 krijgt release datum

Microsoft knalt de E3 2019 flink open met 60 game aankondigingen en meer dan 14 Microsoft Owned Studio’s, Cyberpunk 2077 is daar één van en deze game krijgt een bijzondere cameo! Bekijk hier beneden de trailer en nog veel, veel meer op onze website!

In de trailer voor Cyberpunk 2077 zien we de geweldige cinematische graphics in combinatie met goed-ingesproken dialogen en krijgen we meer mee van het verhaal. Zo heeft jouw auto een automatische piloot en word er flink veel gescholden en geschoten in de game. Dit zijn we natuurlijk gewend van CD Projekt Red. De trailer begint bloederig en je ziet direct het oog voor detail waar de studio zo bekend om staat. Ook krijgen we een taste van de omgeving, wagens en combat. De combat zien we heel kort op het einde in de release datum trailer, die trouwens volgend jaar aangeeft!

Gezichten in Cyberpunk zien er geweldig uit en het acteerwerk is van de bovenste plank. Maar wat het coolst is, is dan toch wel de omgeving en de brutaliteit. Ook zien we dat bepaalde personages specifieke mysterieuze krachten hebben, maar wat dit precies in zal houden is nog niet zeker. Een bijzondere verrassing is dan toch wel dat Keanu Reeves het podium op komt lopen en aankondigt dat hij een cameo zal hebben in deze game, nadat wij hem in de game zien, terwijl hij het lichaam van het speelbare personage opraapt van de grond.

Meneer Reeves vertelt op het podium dat Cyberpunk volledig draait om body modifications en de obsessie ermee. De game zal verschijnen op 16-04-2020. Dit is nog een eindje weg, maar de game komt eraan! Wat vind jij er tot dusver van? Laat het ons weten in de reacties hier beneden. Bekijk ook de aankondiging van Blair Witch en meer.

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →