E3 2019: Nieuwe Flight Simulator bekend gemaakt

Voor de simulator fans onder ons verschijnt er een nieuwe Flight Simulator. In de trailer worden we meegenomen over de rijke landschapen van onze planeet. Van steden tot berg gebieden. Naast de omgeving worden we in de trailer ook getrakteerd op de nieuwe look van de vliegtuigen die je kan besturen. De game komt immers in 4K resolutie uit.


Microsoft Flight Simulator komt met een release in 2020 voor zowel de PC als voor de Xbox One. De game zal eveneens verkrijgbaar zijn met Xbox Game Pass, het abonnementsdienst van Microsoft. De Xbox Game Pass is vergelijkbaar met services zoals PlayStation Plus en Origin Access. De landschap waarover je vliegt en de vliegtuigen zullen te bewonderen zijn in een 4K resolutie. Er is tevens gebruik gemaakt van satelliet beelden om een zo getrouw mogelijk landschap te creëren. In de trailer komen deze beelden ook volledig tot zijn recht.
Eindelijk komt er een echte nieuwe Flight Simulator uit in 4K. Maar de gam zal ook voor het eerst uit komen voor een console. Zoals we gewend zijn zal de game zeer uitgebreid zijn en zo realistisch mogelijk zijn. Reken er maar op dat de vliegtuigen in het spel lastig te besturen zullen zijn. Echter zal dat geen probleem zijn voor de trouwe fans van deze game reeks. De game staat al jaren garant voor uren vliegplezier waarbij je kan genieten van de omgeving. Met deze nieuwe telg zal het ongetwijfeld niet anders zijn.
“Microsoft Flight Simulator is de volgende generatie van een van de meest geliefde simulatiefranchises. Van kleine vliegtuigen tot widebody-jets, vlieg met de hoogst gedetailleerde en geweldigste vliegtuigen in een ongelooflijk realistische wereld. Maak je vluchtplan en vlieg overal op de planeet. Geniet van het vliegen overdag of ’s nachts en neem het op tegen realistische, uitdagende weersomstandigheden”. Aldus Microsoft op hun website.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation