9 juli 2020
E3

E3 2019: Star Wars Jedi: The Fallen Order krijgt nieuwe trailer

Star Wars Jedi : Fallen Order heeft nieuwe beelden gekregen tijdens de E3.  In deze trailer zien we wat meer over het verhaal achter de game. De release date was al bekend maar werd uiteraard nogmaals met ons gedeeld: 15 november 2019 Bekijk hieronder de nieuwe trailer van de aankomende Star Wars game.

In de nieuwe trailer van Star Wars Jedi: Fallen Order zien we een korte blik op het verhaal en de clash tussen de hoofdpersonage Cal Kestis en de waarschijnlijke main villian. Her en der zien we wat game play beelden afgewisseld met de cinematics van de game. Hopelijk is de game net zo goed als dat het laat zien in de trailer. We zien Cal Kestis ontmoeting maken met Saw Gerrera. Swa Gerrera lijkt vooralsnog op een leider van de Rebellion. Cal Kestis benoemt hier zichzelf als Jedi en dat hij bezig is met de zogenoemde “Jedi Business”.
Hoop voor de Jedi en de Rebellion is not yet lost zoals ze het in de trailer zeggen. In deze nieuwe Star Wars Jedi game volgen we het verhaal van Cal Kestis die bezit over de gaven van de Force. Hiermee gaat hij op een quest om de Fallen Order te herstellen. Cal Kestis is een jonge Padawan die wist te ontsnappen van de Jedi zuivering. Hierdoor dient hij zijn training af te maken met stukjes uit de geschiedenis. Dit alles moet hij doen terwijl de Empire op hem jaagt. Kan Cal Kestis weer de balans terug brengen  in de Force? En zal de Rebellion dan eindelijk weer zegen vieren over de Empire?
Antwoord op deze vragen zullen we over een vijftal maanden gaan krijgen. Star Wars Jedi: Fallen Order zal dan uitkomen op 15 november. Kan deze game de “slechte” Battlefront 2 doen vergeten? Meer informatie en screenshots omtrent de nieuwe Star Wars game vind je hier.