E3 2019: Ubisoft komt met Roller Champions

Tijdens de presentatie van Ubisoft krijgen we beelden te zien van de nieuwe tegenhanger van Rocket League: Roller Champions. In de flitsende trailer zien we de eerste gameplay beelden. Via de game site kan je je zelf registreren voor de beta van Roller Champions. Deze kan je gelijk na registratie spelen.

https://youtu.be/WNctWD8DnvQ
Roller Champions zal free to play zijn net zoals Rocket League was op release. Als we naar de trailer kijken zien we overduidelijk de overeenkomsten met de game. Beter goed gejat dan bedacht moest Ubisoft hebben gedacht. De beta van de game is inmiddels te spelen. Zal deze game een goede concurrent worden voor Rocket League?

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation