1 december 2023

E3 2019: Ubisoft kondigt Uplay+ aan

Het is al eens eerder kort uitgelekt, maar tijdens de Ubisoft E3 2019 persconferentie toont Ubisoft dan eindelijk hun abonnementen dienst genaamd Uplay+. De service zal voorlopig enkel verkrijgbaar zijn voor PC, maar verschijnt volgend jaar ook op Stadia.

Microsoft doet het, Playstation doet het en EA doet het. Ubisoft doet het nu ook, nou eigenlijk pas in september. Voor een bedrag van €14,99 per maand krijg je toegang tot meer dan 100 Ubisoft games via Uplay op PC. Hierdoor kan je ten allen tijden de meeste Ubisoft games spelen als je achter je Pc of Laptop zit met de Uplay client erop geïnstalleerd.

Je kunt onder andere direct aan de slag met Assassin’s Creed: Odyssey, The Crew 2, The Division 2, Rainbow Six Siege, Far Cry: New Dawn, maar ook klassieke Ubisoft titels. Prince of Persia bijvoorbeeld. Alle DLC zal inbegrepen zijn bij deze dienst. Dus je kunt direct aan de slag met de nieuwste uitbreidingen voor alle Ubisoft titels.
In 2020 zal de dienst ook verkrijgbaar zijn voor Google Stadia. Hierdoor kan je in combinatie met Stadia meer dan 100 Ubisoft games overal waar je wilt. Er zijn nog geen concrete details bekend omtrent de werking van Stadia met Uplay+. Ubisoft en Google zullen meer informatie onthullen zodra de lancering van de service dichterbij zal komen.


Ga jij gebruik maken van deze nieuwe dienst, of sla je ‘m over?

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →