22 mei 2024

Doctor Sleep – Official Teaser Trailer

Warner Bros. Pictures heeft op YouTube de eerste officiële trailer geplaatst van Doctor Sleep. Doctor Sleep is de verfilming van het boek van Stephen Kind dat een vervolg is op The Shining. De film zal vanaf 7 november te zien zijn in de bioscoop.

Warner Bros Pictures blijft duiken in de verhalen van Stephen King. In 2017 brachten ze ons een nieuwe verfilming van It en ze werken op het moment ook aan It: Chapter Two. Maar de It-boeken zijn niet de enige waar Warner Bros mee aan de gang gaat. Ze hebben namelijk ook een film gemaakt op basis van het boek Dr. Sleep. Dr. Sleep is het vervolg van een van de bekendste boeken van Stephen King, namelijk The Shining. In het vervolg gaat het verhaal verder rondom Danny, de zoon van Jack en Wendy in The Shining. In Doctor Sleep zien we een volwassen Dan, die zelf controle heeft gekregen over zijn gave die hij the shine noemt. Hij ontmoet echter Abra, een meisje die een nog veel sterkere vorm van the shine heeft. Dan moet zichzelf en Abra beschermen als zij in gevaar zijn, wanneer The True Knot hen probeert te doden.

De productie van Doctor Sleep is in 2014 begonnen en is eind vorig jaar afgerond. De hoofdrol van de film Dan Torrance, wordt gespeeld door Ewan McGregor. McGregor is natuurlijk bekend door het spelen van Obi Wan Kenobi in Star Wars Episode I, II en III. Andere acteurs en actrices in de film zijn: Rebecca Fergusson als Rose The Hat (Head of The True Knot) en Kyliegh Curran als Abra Stone. De film zal aan het eind van dit jaar in de bioscoop te zien zijn. Als je meer informatie wilt over de release van de film kun je terecht op de website van Pathé.
Doctor Sleep zal vanaf 7 november in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.