25 mei 2024

Keanu Reeves heeft op een na meeste dialogen in Cyberpunk 2077

Keanu Reeves, een verassing tijdens E3 2019 en nog steeds een van de meest besproken onderwerpen tot de dag vandaag, zal grootschalig aanwezig zijn in Cyberpunk 2077. De acteur heeft voor meer dan 15 dagen aan opnames gereed staan voor de futuristische game van CD Projekt Red.

Dit laat een woordvoerder van CD Projekt Red weten in een panel die werd gestreamd via Twitch, gehost door Geoff Keighley. De woordvoerder verteld dat Keanu Reeves de meeste dialogen heeft in het spel, op de hoofdpersonage V na. Er liggen zo’n 15 dagen aan opnames klaar om ingebakken te worden in de game. Hier voegt hij aan toe dat je zijn staan vaak zal gaan horen wanneer de game eindelijk zal uitkomen in april volgend jaar.

Keanu Reeves is dit jaar al meerdere malen verschenen in verschillende media. Zo verscheen hij onlangs in Fortnite en is er natuurlijk een nieuwe John Wick film verschenen in mei. Ongetwijfeld was hij dan ook één van de grote verassingen tijdens E3 dit jaar. De Cyberpunk 2077 trailer sloot af, waarna er een kort fragment speelde waarin de hoofdpersonage werd ontwaakt door Johnny Silverhand, gespeeld door Keanu Reeves. De acteur verscheen na de onthulling op het podium om de release datum aan te kondigen. Een bekend fragment van deze show gaat vandaag nog de wereld rond waarin een fan “You’re breathtaking” schreeuwt naar de acteur. Keanu reageert daarop met “You’re breathtaking! You’re all breathtaking!”
Vooralsnog hebben we zijn personage nog niet in actie mogen zien. De gameplay-demo die achter gesloten deuren wordt gehouden zal pas na Gamescom, in augustus, worden vrijgegeven voor het publiek. Hetzelfde gebeurde met de gameplay demo van afgelopen jaar. Dit jaar zien we opnieuw 50 minuten aan gameplay, maar zullen we nog twee maandjes moeten wachten voordat we het mogen aanschouwen.
Cyberpunk 2077 staat gepland voor 16 april 2020. De game verschijnt op Playstation 4, Xbox One en PC. Kan jij ook niet wachten om aan de slag te gaan met de game? 

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →