15 april 2024

Guerrilla Games' Patrick Munnik overleden

Het is E3 tijd, gaming-nieuws vliegt in het rond en iedereen komt samen. Helaas is het voor de Nederlandse studio Guerrilla Games een tragische week geworden met het overlijden van hun leidende producer Patrick Munnik…

Patrick begon de eerste dag van 2011 bij de Amsterdamse studio Guerrilla Games. Hij werkte voornamelijk aan killzone: Shadowfall en vervolgens aan Horizon: Zero Dawn. Patrick munnik laat een gezin achter met kinderen. Wij wensen zijn familie, vrienden, collega’s en kennissen veel sterkte op deze zware, zwarte dag.


Wat de doodsoorzaak precies is, is nog niet zeker. Wel laat de studio het volgende weten:

“Het is met ongelooflijke schok en verdriet dat we je moeten informeren dat onze hoofdproducent Patrick Munnik niet meer onder ons is. We zijn eeuwig dankbaar om onze enorm gewaardeerde en geliefde Patrick in ons team te hebben gehad.”

Patrick Munnik, rust in vrede…

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →