1 december 2023

343 Industries start closed beta voor de pc versie Halo: Reach

De pc-versie van Halo: Reach op de Master Chief Collection krijgt volgende week een eerste bèta.

Deze bèta begint met een klein aantal spelers, om problemen te voorkomen.
343 Industries heeft in een blogpost op Halo Waypoint bekendgemaakt dat de eerste publieke bèta-tests van de pc-versie van Halo: Reach volgende week van start gaan. Een kleine groep spelers die lid zijn van Halo Insider krijgen dan toegang tot de testservers. Een demo van Halo: Reach voor pc was eerder deze maand al speelbaar op E3.
De bèta, dat deel uitmaakt van de Master Chief Collection, begint met slechts een klein aantal spelers, zodat 343 Industries zeker weet dat de tests zonder problemen verlopen en de ontwikkelaar goede feedback kan ontvangen.
De game is tot vandaag nog steeds een van de beste sci-fi schooters ooit gemaakt en draagt voor vele xbox spelers een speciale plaats in hun hart. Indien u de lezer, helemaal niet bekend bent met de serie. Bekijk dan onder de trailer die miljoenen harten veroverde.