343 Industries start closed beta voor de pc versie Halo: Reach

De pc-versie van Halo: Reach op de Master Chief Collection krijgt volgende week een eerste bèta.

Deze bèta begint met een klein aantal spelers, om problemen te voorkomen.
343 Industries heeft in een blogpost op Halo Waypoint bekendgemaakt dat de eerste publieke bèta-tests van de pc-versie van Halo: Reach volgende week van start gaan. Een kleine groep spelers die lid zijn van Halo Insider krijgen dan toegang tot de testservers. Een demo van Halo: Reach voor pc was eerder deze maand al speelbaar op E3.
De bèta, dat deel uitmaakt van de Master Chief Collection, begint met slechts een klein aantal spelers, zodat 343 Industries zeker weet dat de tests zonder problemen verlopen en de ontwikkelaar goede feedback kan ontvangen.
De game is tot vandaag nog steeds een van de beste sci-fi schooters ooit gemaakt en draagt voor vele xbox spelers een speciale plaats in hun hart. Indien u de lezer, helemaal niet bekend bent met de serie. Bekijk dan onder de trailer die miljoenen harten veroverde.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation