14 april 2024

LCS: NA likt zijn wonden na Rift Rivals

Komend weekend wordt de LCS hervat. Zeven van de tien teams hebben een weekje rust gehad en hebben die kunnen gebruiken om orde op zaken te stellen. De andere drie teams kunnen die het verlies van Rift Rivals te boven komen door in hun regio te winnen? Of kunnen de andere teams profiteren van hun rust week en het ze lastig maken?

Zaterdag hebben we gelijk de topper Team Liquid tegen Cloud9. Beide teams waren actief op Rift Rivals waar alleen Team Liquid indruk kon maken. Daarnaast strijden beide teams voor de koppositie in de LCS. TSM mag tegen 100 Thieves. 100 Thieves was de laatste weken redelijk op dreef en begonnen games te winnen. Er werd zelfs van Cloud9 gewonnen. Ook zien we het treffen tussen de twee teams die onderaan staan: FlyQuest en Echo Fox.
Op zondag wacht 100 Thieves een zware opgave. Zij zullen dan aantreden tegen het sterke Team Liquid. Echter ze hebben al eens een top drie team verslagen. Kunnen zij dat dit weekend weer voor elkaar krijgen? Verder zien we komende weekend veel strijd tussen teams die met elkaar concurreren in de LCS. Zo hebben Golden Guardians tegen OpTic Gaming, CLG tegen Clutch Gaming en nog meer games die je hieronder in het schema terug kan vinden.

Speelschema LCS week 5

FlyQuest Echo Fox
Team Liquid Cloud9
TSM 100 Thieves
Golden Guardians OpTic Gaming
Clutch Gaming CLG
Echo Fox Golden Guardians
Cloud9 Clutch Gaming
100 Thieves Team Liquid
CLG TSM
OpTic Gaming FlyQuest

De games van de LCS kunnen jullie uiteraard weer volgen op LoLEsports. Hier kan je niet alleen de gratis live stream bekijken, maar ook de statistieken van de game die live bezig is. En als je het helemaal mooi wilt hebben kan je je abonneren op Pro View. Met Pro View kan je ook nog eens inzoomen per speler en met hun POV mee kijken.