30 november 2023

Insomniac 's Spider-Man krijgt twee pakken uit nieuwe film

Spider-Man: Far from Home draait sinds gisteren in de bios. Ter ere hiervan heeft Insomniac twee pakken geïnspireerd door de film beschikbaar gemaakt voor Spider-Man op PlayStation 4.

Aanvankelijk werd deze aankondiging ‘per ongeluk’ gedaan op het Twitter account van PlayStation Japan, waar deze ook snel weer verwijderd werd. Kort hierna liet Insomniac de pakken op hun eigen Twitter account zien. Naast het standaard pak uit de film zien we ook Spidey’s stealth pack. Dit lijkt bijzonder veel op het pak van Spider-Man Noire. Het Spider-Man Noire pak zit al in de game en hebben we naast de comics ook al op televisie zien langskomen en recentelijk in Spider-Man: Into the Spider-Verse. De pakken zijn per direct gratis beschikbaar zijn en automatisch meekomen met de 1.16 patch van de game.


De PlayStation 4 game bevat al de kostuums uit eerdere films van de Marvel Cinematic Universe. Het eigengemaakte pak dat we gezien hebben in Spider-Man: Homecoming en Captain America: Civil War, en de twee pakken gemaakt door Tony Stark. Met het toevoegen van het standaard kostuum uit de nieuwe film en het Stealth pak blijft het aanbod MCU outfits dus compleet. Na veel gepush van fans heeft Insomniac eerder ook al de outfit uit de films van Sam Raimi gratis beschikbaar gemaakt.
spider-man
Insomniac op Twitter:
“Congratulations to @MarvelStudios and @SonyPictures on the release of Spider-Man: Far From Home. In celebration, we have added two suits inspired by the movie in a #SpiderManPS4 update. It’s free for owners of the game and available right now! #SpiderManFarFromHome”

Lars jj

Gamer in hart en nieren sinds 1991. Het begon met een NES maar twee jaar later kwam ik in aanraking met PC. Vanaf dat moment is dit ook mijn platform of choice. De afgelopen jaren ben ik wel weer steeds vaker op de bank te vinden met een Xbox controller in mijn handen. Command & Conquer, Forza, Half Life en Metal Gear zijn mijn favoriete franchises.

Bekijk alle berichten van Lars jj →