Anthem cataclysm PTS geeft nieuwe info

BioWare heeft niet precies de ene na de andere content drop voor Anthem uitgebracht. Fans kunnen zich echter verheugen op de Cataclysm event. Voor PC spelers is de event al beschikbaar in de Public Testing Server. Daar worden dan ook veel veranderingen getest door spelers.

Op Reddit verscheen onlangs al wat Anthem gameplay footage waarin een aantal grote veranderingen opviellen.
In hoeverre spelers beloond zullen worden voor het deelnemen aan het Cataclysm event moet nog blijken. Spelers die aan het testen zijn geweest zeggen echter de voorkeur te geven aan Cataclysm runs tegenover het spawnen van strongholds.
Cataclysm geeft spelers ook een aantal crystals waarmee items uit de seasonal store gekocht kunnen worden. Een high score run duurt ongeveer 35 tot 40 minuten. Met een maximum score van ongeveer 8 miljoen, krijgen spelers 1 minor crystal per 1000 score. Dat zal dus tusssen de 8 en 12k crystals liggen. Spelers kunnen zo ook war chests aanschaffen. Deze kosten 1100 minor crystals of 1 major crystal. Deze kunnen ook verkregen worden van daily en weekly rewards. War chests kunnen een Masterwork item (power 66) of een Legendary item (power 80) opleveren.
Anthem cataclysm
Spelers maken dus aanzienlijk meer kans op high power level items. Volgens Reddit posters hoeven spelers er echter niet op te rekenen dat ze de items die ze willen zullen krijgen uit War chests. Vooral omdat deze op een categorie basis werken. Dat maakt het farmen voor bepaalde classes wel makkelijker. Er zijn op dit moment voor zover wij weten drie verschillende boxes. Dat gaat op voor Support, Melee en Weapon slots. De boxen zullen respectievelijk acht, acht en zes items bevatten. Dat zijn echter alleen maar nieuwe items. Deze hebben we nog niet kunnen zien.
Cataclysm zelf zal beginnen met 3 events en een boss om uiteindelijk op te lopen tot 7 events met een boss. Er zal elke week een event bijkomen. Dit kan echter nog veranderen. Cataclysm lijkt op een open ended stronghold. Elke area heeft een andere taak of puzzel die spelers zullen moeten voltooien. Dat gaat van kill events tot simpele puzzels en soms zelfs Echoes. Wanneer spelers een event voltooien zullen ze extra tijd in de Cataclysm krijgen.
 

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation