25 mei 2024

Amazon Prime Day: De beste gaming deals

Amazon Prime is de premium dienst van Amazon waardoor je op bepaalde producten geen verzendkosten betaald en een aantal andere extra’s mee krijgt door een maandelijks een zakcentje af te dragen. Waaronder Twitch Prime zijn de Amazon Prime Days ook onderdeel van dit abonnement.

Prime Day houdt niets meer in dan exclusieve kortingen voor Prime leden. Ben je geen Prime lid? Geen zorgen want je kunt, indien je het nog niet eerder hebt gebruikt, gratis Amazon Prime uitproberen. Indien je al gebruik hebt gemaakt van je gratis Prime proefabonnement zijn sommige deals misschien de moeite waard om toch nog even Amazon Prime lid te worden. Wij hebben de deals bekeken en hebben een aantal mooie items er uit weten te vissen. Let er op dat bepaalde games afkomstig zijn uit Duitsland en daarom geen pegi-rating hebben maar een lelijke USK-rating. Laten we eens kijken welke aanbiedingen Amazon voor ons heeft.

Playstation 4

Xbox One X

Er zijn nog veel meer gaming deals verkrijgbaar tijdens Prime Day, maar bovenstaande springen er net een beetje tussenuit. Zo heb je ook de keuze uit nieuwe Playstation 4 en Xbox One consoles met korting. Indien PC gaming mee jouw ding is zijn er ook verschillende desktops, laptops en randapparatuur verkrijgbaar in de aanbieding. Indien je interesse hebt ik één of meerdere producten is het aan te raden om niet al te lang te wachten. Sommige producten raken namelijk al snel uitverkocht. Aan het begin van de dag kon je namelijk de Playstation Classic voor nog geen €20 in de wacht slepen.
Amazon Prime Day is vandaag (15 juli) en morgen (16 juli) actief. Ga jij gebruik maken van deze aanbiedingen? Zo ja, welke?

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →