LEC: Fnatic loopt averij op in week 4

Fnatic heeft zijn eerste game verloren in de summer split van de LEC. Na hun winst tegen Vitality verloor het een dag later van Splyce. In de game tegen Splyce leek Fnatic uit vorm. Fnatic wist op geen enkel lane een vuist te maken. In de mid game kwam Fnatic even terug maar Splyce had al een te grote voorsprong. Splyce won de team fights en bracht Fnatic zijn eerste nederlaag toe.

Splyce won van Fnatic maar een dag eerder ook van SK Gaming. Met beide winsten deed Splyce goede zaken in de LEC. Niet alleen verkleinde ze het gat met G2 Esports en Fnatic met één punt, maar namen ze ook afstand van de teams die op plek vier staan. Daarbij werden ze een handje geholpen door Schalke 04 en Origen die beide ook een game verloren. G2 Esports maakte dankbaar gebruik van het slippertje van Fnatic. G2 Esports versloegen Misfits Gaming en Schalke 04 en kwamen daarmee langszij met Fnatic.
Onderaan de ranglijst van de LEC wist Excel Esports zijn eerste winst van de summer split te pakken. Op zaterdag werd SK Gaming verrassend verslagen. Rogue wist op zijn beurt verrassend Origen te verslaan en sloot zich daarmee aan bij de teams die om de play-offs strijden. Ook Vitality wist een winst te pakken tijdens de hervatting. Misfits Gaming echter maakte een vrije val op de ranglijst. Misfits Gaming verloor van Vitality en G2 Esports en kwamen daarmee op plek negen van de ranglijst. Slechts één team staat nog onder Misfits Gaming en dat is Excel Esports.

Uitslagen en stand LEC week 4

RogueSchalke 04
SplyceSK Gaming
G2 EsportsMisfits Gaming
Excel EsportsOrigen
VitalityFnatic
SK GamingExcel Esports
Misfits GamingVitality
OrigenRogue
Schalke 04G2 Esports
FnaticSplyce
Stand LEC week 4
1Fnatic7-1
G2 Esports7-1
3Splyce6-2
4Origen4-4
Schalke 044-4
6SK Gaming3-5
Rogue3-5
Vitality3-5
9Misfits Gaming2-6
10Excel Esports1-7

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation