21 april 2024

EA Access vanaf vannacht op Playstation 4

Vergelijkbaar met EA Access op Xbox One en Origin Access op PC ontvangen Playstation 4 spelers vandaag ook de abonnementendienst. Op de website van EA wordt er een timer bijgehouden die aftelt tot de dienst beschikbaar is. De timer loopt af om 02:00, 25 juli.

De dienst zal in grote lijnen hetzelfde zijn als de PC en Xbox versie maar zal een aantal games missen uit de beroemde line-up. Aangezien de Playstation niet backwards compatible is zullen titels zoals Battlefield 3, de Mass Effect trilogie en Dead Space ontbreken. De meeste moderne titels zullen wél inbegrepen zijn. Zo hebben Playstation 4 spelers toegang tot onder andere Battlefield V, Battlefield 1, Battlefield 4 Premium en Titanfall 2. De eerste Titanfall was exclusief voor Microsoft. Deze zal dus niet te vinden zijn in EA Access voor Playstation 4.
Alle games in de EA Access vault voor Playstation 4:

 • A Way Out
 • Battlefield V,1, 4, Hardline
 • Burnout Paradise Remastered
 • Dragon Age: Inquisition
 • EA Sports UFC, 2, 3
 • Fe
 • FIFA 18, 17, 16, 15
 • Madden NFL 19, 18, 17, 16, 15
 • Mass Effect: Andromeda
 • Mirror’s Edge Catalyst
 • NBA Live 19, 18, 17, 16, 15
 • Need for Speed, Payback, Rivals
 • NHL 19, 18, 17, 16, 15
 • Plants vs. Zombies: Garden Warfare (2)
 • Peggle 2
 • Rory McIlroy PGA Tour
 • Titanfall 2
 • The Sims 4
 • Star Wars Battlefront (II)
 • Unravel (Two)

De lijst met games wordt van tijd tot tijd voorzien van een update. Hierbij zullen nieuwe titels worden toegevoegd en zouden oudere titels kunnen verdwijnen. Tot nu toe zijn er voornamelijk oudere sport-titels verdwenen uit de lijst.
Naast de games in de  ‘Vault’ krijgen leden toegang tot de nieuwste games in de vorm van een gratis proefversie van meestal 10 uur. Deze versie kunnen zij al vóór release spelen. Je krijgt verder nog 10% korting op al je digitale aankopen voor EA titels op Playstation 4. deze zijn geldig op games, DLC, seasonpasses, maar ook microtransacties voor bijvoorbeeld FUT.
Je bent al lid van EA Access voor €3,99 per maand of €24,99 per jaar. Ga jij aan de slag met EA’s abonnementendienst op je PS4?

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →