Fortnite's verjaardag evenement begint vandaag

Het is inmiddels bijna twee jaar geleden sinds Fortnite alle tieners de creditcards van hun ouders liet stelen voor skins. Epic Games plant een in-game verjaardag evenement voor spelers om speciale beloningen vrij te spelen!

De Fortnite Birthday Celebration begint vandaag en loopt door tot het einde van deze maand. Dit eindigt niet alleen het evenement, maar ook het negende seizoen is tegen die tijd afgelopen. verjaardagstaarten en cadeautjes worden beiden toegevoegd in de map voor de Battle Royale modi. Deze twee elementen verschijnen echt pas morgenavond. Er zal ook een verandering komen voor de Battle Bus, die versiert zal worden voor de verjaardag van de game.
Een pickaxe, wrap en meer cosmetics zijn vrij te spelen tijdens het verjaardag evenement. Maar, Epic Games heeft nog niet laten zien welke beloningen dit zullen zijn. Wel zitten deze beloningen vast aan uitdagingen. Een welbekende dataminer heeft een lezing van de uitdagingen kunnen achterhalen…


Er zitten inmiddels al honderden, misschien wel duizenden skins in de game, dus deze verjaardag zal een verademing zijn voor mensen die ze al zo goed als allemaal vrij hebben gespeeld. Er zullen vast en zeker ook meerdere skins verschijnen in de Item Shop tegen een leuk prijsje. Maar, het kan ook zo zijn dat er een kortingsactie komt op V-Bucks of bestaande skins, we komen er vanavond volledig achter.
Fortnite lanceerde in juli 2017 en stond in het begin bekend om hun Save the World PvE modi, waarin je met een team verschillende reeksen aan vijanden tegen moet houden terwijl je een grote basis bouwt om vanuit te werken. De Battle Royale verscheen kort erna, gebaseerd op het succes van PUBG. Speel jij de game nog? Laat het ons weten in de reacties hier beneden! Gefeliciteerd met je verjaardag Fortnite.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation