27 september 2023

Sigma is nu te spelen in Overwatch PTR

Bereid je voor op een ongekende zwaartekracht – Sigma, de 31ste held van Overwatch, is gearriveerd!

Sigma is een aardige en briljante wetenschapper die onherstelbaar is veranderd door een experiment dat fout is gelopen en het vermogen heeft gekregen om de zwaartekracht te manipuleren. Sigma liep ernstige psychische schade op tijdens dat tragische experiment. Hij werd als een bedreiging voor de mensheid beschouwd en jarenlang opgesloten in een geheime faciliteit van de overheid. Hij werd uiteindelijk bevrijd door Talon en gebruikt als een levend wapen.
Nu live op pc in de Public Test Region (PTR), beschermt Sigma je tegen schade – maar oefen voldoende kracht uit en hij zal het terug toepassen! Hieronder vindt je meer informatie over Sigma.

Bekijk hieronder de origin story:

Bio Sigma

Echte naam: Siebren de Kuiper
Leeftijd: 62
Beroep: Astrophysicist/Professor
Nationaliteit: Nederlands
Affiliation: Talon

Abilities

Hyper Spheres: Lanceer twee zwaartekracht ladingen, die na een korte duur imploderen en aanzienlijke schade in een gebied aanrichten .
Experimental Barrier: Stuw een zwevende barrière naar een locatie naar keuze. Hij kan de barrière op elk moment terughalen.
Kinetic Grasp: Stop inkomende projectielen in de lucht en zet ze om in schilden.
Accretion: Verzamelt een massa puin en gooi het naar een vijand om ze neer te halen.
Gravitic Flux (Ultimate): Manipuleer de zwaartekracht om vijanden in de buurt de lucht in te tillen en op de grond te slaan.
Voor meer info over Sigma of een andere hero kun je naar de hero page.