Speel Mario Tennis Aces nu gratis op Nintendo Switch

Nintendo Switch Online introduceert proefversies van volledige Nintendo titels in hun Nintendo Switch Online abonnement. Hierdoor kunnen spelers gratis een game proberen voor een paar dagen. Het lijkt op een terugkerende promotie. Mario Tennis Aces is de eerste die er gebruik van maakt.

Tot 13 augustus kan je Mario Tennis Aces gratis downloaden in de Nintendo Eshop voor Nintendo Switch indien je een online abonnement hebt. Je kunt de game tot 13 augustus spelen. Indien je besluit de game vervolgens aan te schaffen behoud je al je voortgang. Tot 20 augustus krijg je 33% korting op de game in de Eshop.


Nintendo Switch Online staat de laatste tijd een beetje onder vuur bij de fans van Nintendo. De service heeft relatief weinig te bieden en een SNES bibliotheek als toevoeging op de NES bibliotheek hadden spelers al verwacht. Nintendo fans spelen over het algemeen maar bepaalde titels online en dan is de 20 euro die je er jaarlijks voor uitgeeft een hoop geld als je er weinig voor terug krijgt. Spelers konden Mario Kart 8, Super Smash, Mario MAker en Splatoon op de Wii U immers zonder te betalen online spelen.
Het lijkt er op dat de service langzaam wordt uitgebreid met nieuwe features en de proefversies lijkt hier één van te zijn. Ga jij gebruik maken van deze actie en Mario Tennis Aces proberen op de Switch?

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation