Een gameplay samenvatting voor Greedfall is gearriveerd

Greedfall is een ambitieuze single-player RPG van Spiders Studio en Focus Home Interactive. Deze titel had al aardig wat fans opgebouwd door middel van goede marketing en een development team met hart voor de zaak. Nu brengen zij een gameplay overview trailer naar alle fans en deze brengt veel positieve verrassingen.

Je kan je eigen verhaal beginnen in Teer Fradee, een afgelegen eiland vol avonturen. De game wordt beschreven als een ‘core RPG’ en zal zich houden aan veel traditionele elementen. Buiten dat brengt de game veel gewenste features en een boel innovatieve aspecten. In der beginnen kan jij jouw personage maken zoals jij die graag in de wereld van Greedfall rond zou zien lopen. Vervolgens kies jij jouw eigen starting skills, attributen en talenten. Je kan je personage zo breed getalenteerd maken als dat jij dat wilt. Wil jij iemand die alles kan? Dat mag! Maar je kan je ook specialiseren in specifieke skill-sets. Zo kan je een meester der schaduwen worden of juist iemand zijn die goed is in het overhalen van NPC’s om je ergens doorheen te laten.
Kom jij ergens waar je niet hoort te zijn en iemand betrapt je op heterdaad? Dan kan je de vijand proberen over te halen, of je kan je zwaard of ‘rapier’ trekken en alles aan gort slaan inclusief de organen van je vijanden, die je liefdevol over de vloeren smeert. Vind schatten, ontdek mysterieuze grotten en achterhaal geheimen. Maar vooral, kijk de trailer hier beneden.

Je hebt verschillende combat-stijlen en soorten magie of hand-to-hand combat mogelijkheden. Ook kan je pistolen, geweren en bogen gebruiken. De game heeft een zogenoemde ‘Tactical Pause’ mogelijkheid, waarmee je tijdelijk de tijd kan stoppen om je volgende move te bedenken. Je hebt verschillende sluip-mogelijkheden en je kan daarmee mensen van achter vermoorden. Ook is het mogelijk je armor aan te passen naar jouw eigen stijl. Er zijn meerdere factions om uit te kiezen, ieder met een eigen kledingstijl en kleurenpalet.
Hoe meer je speelt, hoe meer opties voor jouw personage vrij komen. Je kan sloten kraken, muren opblazen en andere tactieken bedenken om je doel te behalen. Onderweg kan je twee companions kiezen die je reis een stuk leuker kunnen maken en je overal volgen. Maar, wees alert over wie je kiest, iedere companion heeft zijn of haar eigen persoonlijkheid. Er zijn buddy’s die niet even vriendelijk zijn tegen potentiële vijanden en deze zal je moeten stoppen voordat ze een daad van terreur uitvoeren. Maar het kan ook de andere kant op gaan en je kan verliefd worden op één van je vriendjes en een relatie met diegene starten of breken. Zorg dat je goed naar ze luistert, want een coupe kan zomaar gebeuren en nieuwe questen om je ex-companion te vermoorden kunnen openen. Buiten dat allemaal kan je iedere companion kleden en wapens geven, allemaal on-the-fly!
Greedfall Gameplay overview
Nou, dat was het verhaaltje wel, een dik mengsel van alle features die in de trailer zaten. Zoals je al kan lezen is er genoeg te zien en doen en zijn er een mondvol aan features die je kan ontdekken. Wat vind jij van de trailer en de game tot dusver? Laat het ons weten in de reacties hier beneden! Greedfall is vanaf 10 september beschikbaar voor op de PC, PS4 en Xbox One.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation