LCS: Cloud9 en Team Liquid naar de finale!

De halve finales in de LCS zijn gespeeld. Cloud9 en Team Liquid hebben zich geplaatst voor de finale! Cloud9 versloeg op zaterdag CLG en op zondag versloeg Team Liquid Clutch Gaming de halve finales. Aankomende zondag zal de finale gespeeld worden tussen Team Liquid en Cloud9. Dag ervoor zal de troost finale zijn tussen Clutch Gamine en CLG.

De halve finales van de LCS begonnen op zaterdag met de game tussen Cloud9 en CLG. Cloud9 startte de serie goed en overweldigde CLG. CLG had de eerste game geen antwoord aan het dominante spel van Cloud9. Tijdens de tweede game leek CLG terug te komen in de serie en maakte het Cloud9 een stuk lastiger. Echter wist Cloud 9 de game alsnog te winnen. In de derde game leek het er heel lang op dat Cloud9 wederom op een dominante wijze de game zou gaan winnen. Maar door een wonderbaarlijke wijze wist CLG de game te redden. Dankzij een sterk optreden van de ADC van CLG wist CLG de derde game te winnen. Maar daarna was de kruit op bij CLG. De vierde game en de serie werd nu wel op een sterke manier gewonnen door Cloud9.
Team Liquid en Clutch Gaming speelden op zondag hun halve finale van de LCS. Team Liquid startte enorm sterk de serie. Clutch Gaming wist zich in de eerste game geen raad met de dominante speelwijze van Team Liquid. Clutch Gaming herstelde zich daarna in de tweede game en sloeg vanaf het begin toe en bracht de score naar 1-1. In de derde game begonnen de teams gelijk op. Maar het was Team Liquid die de betere keuzes maakten en daarmee op match point kwam. Vierde game was het Clutch Gaming die terug kwam en de series naar een Silver Scrapes bracht met een 2-2 gelijke stand. Het was Team Liquid dat in de vijfde en laatste game eindelijk de winst kon binnen halen en daarmee in de finale tegenover Cloud9 staan.

Cloud9CLG
Team LiquidClutch Gaming

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation