15 april 2024

Prijsvraag: Vrijkaartjes voor Good Boys

Dit zijn de winnaars:

  • Xaviera Jamie Jansen
  • Robert Koops
  • Joey Pang

Stuur ons even een mailtje met jouw naw gegevens! Wij zorgen voor de rest!

Als je in plaats van een genotsknots een wapenknots en ander zwaar gerei denkt te vinden in de nachtkastjes op je ouders’ slaapkamer dan weet je dat je nog een onschuldig kindje bent. Dit is precies wat er gebeurt in de film Good Boys. Deze komedie draait deze week in de bioscoop en wij gaan weer een aantal prijzen uitdelen!

Er kan een hele hoop fout gaan in één de dag. De makers van Superbad, Bad Neighbours en Sausage Party laten zien wat er zoal mis kan gaan. Dit doen ze in een nieuwe origineel komedie verhaal: Good Boys. 12 jarige Max raakt volledig in paniek als hij wordt uitgenodigd voor zijn eerste feestje. Hij weet niet hoe hij moet zoenen! Max en zijn vrienden hebben een geniaal plan bedacht om een spoedcursus te nemen. Dit doen ze door een zoenend koppel te bespioneren en wel met de drone van Max’s vader. De drone gaat kapot en de dag gaat gepaard met allerlei fouten beslissingen. De jongens komen in aanmerking met gestolen drugs, komen terecht in een paintball gevecht en moeten vluchten voor de politie en een groep tienermeiden.
Good Boys Poster

Wat gaan wij weggeven?

Hoe kan je winnen?

  • Like ons op facebook.
  • Plaats hier beneden in de reacties wat jouw “onschuldige” avonturen inhielden toen je nog een kind was.

Wij zullen 26 augustus om 12:00 de winnaars selecteren. Zorg dus dat je vóór die tijd je antwoord hebt klaarstaan! Good Boys draait vanaf 22 augustus in de bioscoop. Je kunt hier beneden alvast de trailer bekijken om in de stemming te komen. Kijk jij al uit naar deze nieuwe komedie film?

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →