20 februari 2024

Just Cause 4: Danger Rising is nu uit

Square Enix Ltd. is verheugd aan te kondigen dat Just Cause 4: Danger Rising nu beschikbaar is voor eigenaren van de Gold Edition en Season Pass.

Danger Rising is het derde en tevens laatste deel van de “Dare Devils, Demons and Danger” Expansion Pass. Tevens is deze DLC de grootste toevoeging aan Just Cause 4 sinds de lancering. Met 9 nieuwe missies en een boel spannende nieuwe gadgets, wapens en voertuigen. En last but not least is er een te gekke nieuwe toevoeging aan Rico’s al indrukwekkende reeks aan manieren om zich te verplaatsen in de massieve open wereld van Solís. Een volledig functionele Hoverboard! Zie de hoverboard hieronder in de trailer in actie.

Bekijk hieronder de Danger Rising gameplay trailer:

Het verhaal van Danger Rising begint met gigantische onderzeeërs die verschijnen voor de kust van het eiland Solís. Deze onderzeeërs dienen als massieve outposts voor de Agency. De Agency is op het eiland aangekomen om Rico op te sporen en hun technologie terug te krijgen. Hij moet alle strongholds neerhalen om de Agency op hun knieën te krijgen. Elke onderzeeërbasis presenteert nieuwe gameplay challenges en vereist een nieuwe benadering van strategie om ze buiten gebruik te stellen.
Met Agency agenten die de kust van Solí’s besluipen, staat Rico voor een moeilijke nieuwe uitdaging – een vijand met dezelfde technologie en training als hij. Voor het eerst moet Rico vechten tegen andere agenten, stoere en gevaarlijke vijanden met eigen grijphaken en ongelooflijke nieuwe hightech wapens.
Gold Edition en Season Pass kopers hebben 7 dagen eerder toegang tot de Just Cause 4: Danger Rising DLC. Alle gamers die de standaardversie in bezit hebben krijgen toegang op 5 september 2019.
Lees ook onze review van Just Cause 4 en volg ons op ons youtube kanaal.