1 maart 2024

Overwatch komt naar de Nintendo Switch

Overwatch gaat binnenkort speelbaar worden op de Nintendo Switch. Dit is vannacht bekendgemaakt in de nieuwe Nintendo Direct. De game komt op 15 oktober uit en kan nu al gepreorderd worden.

Vorige week gingen er al meerdere geruchten de ronde over een mogelijke aankondiging van Overwatch op de Nintendo Switch. De game zou deze week zijn aankondiging gaan krijgen en gisteravond wachten we in spanning de Nintendo Direct af. Tijdens de Direct van afgelopen nacht werd bekend dat het gerucht klopt. Nintendo heeft namelijk aangekondigd dat de Overwatch Legendary Edition naar de Switch gaat komen. De game zal op 15 oktober gereleased worden en kan vanaf nu gepreorderd worden. De Legendary Edition van de game bevat naast het spel ook 15 skins. Dit zijn 5 legendary skins, 5 epic skins en 5 origin skins. Om de precieze content van de game te zien, kun je terecht op de website van Blizzard.

Nintendo Online

Overwatch is een game die je alleen maar online kan spelen. Het spel bevat namelijk op dit moment (nog) geen story of campaign mode. Dit betekent dat je voor de game een Nintendo Switch Online abonnement nodig hebt. Hier is door Blizzard over nagedacht en daarom krijg je bij aankoop van Overwatch 3 maanden Nintendo Switch Online als onderdeel van de aankoopbundel. Op deze manier kun je het spel gaan spelen zelfs als je nog niet een Online abonnement had afgesloten. De game zal op 15 oktober uitkomen op de Nintendo Switch, maar de pre-order staat op dit moment al klaar in de Battle.Net shop. Als je het spel hebt aangeschaft voor 31 december dit jaar ontvang je ook een Golden Lootbox. Deze lootbox bevat gegarandeerd een legendary item.