De GreedFall Launch Trailer is uit

Nog maar vier dagen, dan verschijnt GreedFall. De fantasy RPG, ontwikkeld door Spiders Studio in samenwerking met Focus Home Interactive, begint zijn grote reis op PlayStation 4, Xbox One en pc op 10 september. Al vandaag neemt de Launch Trailer zijn publiek mee in een wereld vol avontuur en hartverscheurende conflicten.

Het mysterieuze en magische eiland Teer Fradee (waar GreedFall zich afspeelt) doemt op aan de horizon, een sprankje hoop voor het huis van de speler, die is getroffen door een raadselachtige pest. Gespannen relaties sudderen tussen de vele facties van het eiland wanneer de speler als diplomaat op Teer Fradee arriveert om een ​​remedie te zoeken.

Vrijheid en besluitvorming vormen het hart van GreedFall. De speler creëert zijn eigen verhaal vanaf het creëren van jouw personage tot het einde van de game. Diepe beslissingen effenen zijn weg, evenals de keuzes van talenten, vaardigheden en kwaliteiten. Bij het kiezen van metgezellen is het belangrijk om hun talenten en hun loyaliteit zorgvuldig af te wegen. Even belangrijk is de productie van uitrusting voor de hele groep. Zodat elk personage qua uiterlijk en vechtgedrag overeenkomt met de verwachtingen van de speler. Vriendschappen, verraad en gedenkwaardige beslissingen liggen voor de speler. Terwijl hij niet alleen zijn eigen lot smeedt, maar ook dat van het hele eiland.
GreedFall gaat op 10 september 2019 uitgebracht worden voor PlayStation 4, Xbox One en PC en kan vooraf worden besteld voor alle platforms.
Lees meer over GreedFall op onze site en volg ons ook op ons youtube kanaal

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation