20 februari 2024

De GreedFall Launch Trailer is uit

Nog maar vier dagen, dan verschijnt GreedFall. De fantasy RPG, ontwikkeld door Spiders Studio in samenwerking met Focus Home Interactive, begint zijn grote reis op PlayStation 4, Xbox One en pc op 10 september. Al vandaag neemt de Launch Trailer zijn publiek mee in een wereld vol avontuur en hartverscheurende conflicten.

Het mysterieuze en magische eiland Teer Fradee (waar GreedFall zich afspeelt) doemt op aan de horizon, een sprankje hoop voor het huis van de speler, die is getroffen door een raadselachtige pest. Gespannen relaties sudderen tussen de vele facties van het eiland wanneer de speler als diplomaat op Teer Fradee arriveert om een ​​remedie te zoeken.

Vrijheid en besluitvorming vormen het hart van GreedFall. De speler creëert zijn eigen verhaal vanaf het creëren van jouw personage tot het einde van de game. Diepe beslissingen effenen zijn weg, evenals de keuzes van talenten, vaardigheden en kwaliteiten. Bij het kiezen van metgezellen is het belangrijk om hun talenten en hun loyaliteit zorgvuldig af te wegen. Even belangrijk is de productie van uitrusting voor de hele groep. Zodat elk personage qua uiterlijk en vechtgedrag overeenkomt met de verwachtingen van de speler. Vriendschappen, verraad en gedenkwaardige beslissingen liggen voor de speler. Terwijl hij niet alleen zijn eigen lot smeedt, maar ook dat van het hele eiland.
GreedFall gaat op 10 september 2019 uitgebracht worden voor PlayStation 4, Xbox One en PC en kan vooraf worden besteld voor alle platforms.
Lees meer over GreedFall op onze site en volg ons ook op ons youtube kanaal